بوی بد دهان و روزه داری

عنوان : بوی بد دهان

سوال :

چگونه می توان از بوی بد دهان هنگام روزه گرفتن پیشگیری نمود؟

جواب : با سلام

رئیس واحد بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده همزمان مسواک و نخ دندان را در پیشگیری از بوی بد دهان و پوسیدگی دندانها در ماه مبارک رمضان ضروری دانست .

دکتر هروی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات رایج در زمان روزه داری بوی بد دهان است اظهار داشت : رعایت بهداشت دهان و دندان ، کاهش مصرف مواد غذایی شیرین ، استفاده مشترک از مسواک و نخ دندان و همچنین شستشو با آب نمک ( یک قاشق چایخوری نمک در یک لیوان آب جوشیده سرد شده ) بهترین راهکار به منظور پیشگیری از بوی بد دهان است .

وی بیماری های لثه ، پوسیدگی دندان ، باقی ماندن غذا در بین دندانها ،از بین رفتن یا شکسته شدن دندان ، مصرف دخانیات و مشکلات تنفسی و گوارشی را از جمله علل بوی بد دهان برشمرد .

رئیس واحد بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بهتر است روزه داران در ماه مبارک رمضان از زیاده روی در خوردن مواد غذایی شیرین از جمله زولبیا و بامیه خودداری کنند افزود: مصرف میوه و سبزی در وعده های افطار و سحر نقش موثری در سلامت دهان و دندان دارد .

دکتر هروی افزود: همچنین پس از مصرف مواد غذایی شیرین به منظور پیشگیری از بروز آسیب به دندان ها دهان خود را بشویند .

منبع : پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ سلامت